İstanbul Kültür Üniversitesi İhale İlanları

“T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Personel ve Öğrenci Servis Hizmet Alımı İlanı ” (İlan Tarihi: 20.01.2023)

İdari Şartname
Teknik Şartname (Ring Servisi Hizmetleri)
Özel İşler Servis Hizmetleri Teknik Şartnamesi (Okul Gezileri)
Servis Hareket Saatleri

“T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Moleküler Biyoloji Ve Genetik Bölümü Kimyasal Ve Sarf Malzeme Alımı İlanı ” (İlan Tarihi: 17.01.2023)

Sözleşme

“T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Tasarım Fabrikası Muhtelif Elektronik Malzeme Alımı İlanı ” (İlan Tarihi: 12.01.2023)

Sözleşme

“T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Tasarım Fabrikası 3D Tarayıcı , Çok Renkli End. Yazıcı ve 3D Yazıcı Alımı İlanı ” (İlan Tarihi: 05.01.2023)

Sözleşme

“T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Robotik Malzeme Alımı İlanı ” (İlan Tarihi: 02.01.2023)

Teknik Şartnamesi (IEEE)
Teknik Şartnamesi (Asimov)
Sözleşme

“T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Check Point Firewall Lisans Yenileme ve Check Point Bakım Destek Hizmet Alımı İlanı ” (İlan Tarihi: 14.12.2022)

Check Point Bakım Destek Hizmeti Teknik Şartnamesi
Check Point İdari Şartname
Check Point Lisans Yenileme Teknik Şartnamesi
Kurumsal Gizlilik Taahhütnamesi

“T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Konvensiyonel ve Dijital Medya Planlaması, Takip ve Raporlaması Hizmet Alımı İlanı ” (İlan Tarihi: 02.12.2022)

Sözleşme

“T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Elementer Branş Sigortaları Hizmet Alımı İlanı ” (İlan Tarihi: 11.11.2022)

Teknik Şartname EK-1

“T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Baskı Yönetim Hizmetleri Alımı İlanı ” (İlan Tarihi: 01.11.2022)

Yıllık Ortalama Çekim Adetleri

İKÜ Satın Alma Daire Başkanlığı