2023-2024 İKÜ Tercih Günleri

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Tercih Günleri, 17 Temmuz-8 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Akademisyenler, kültür elçileri ve idari personelden oluşan ekibimiz tarafından, Ataköy yerleşkemiz merkez olmak üzere tüm yerleşkelerimizde açılan stantlarda, aday öğrencilere ve ailelerine; meslekler, bölüm tercihi, eğitim olanakları, akademik programlar, burs seçenekleri ve barınma imkânları hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca yemekhane, kütüphane, çalışma odaları, amfiler, derslikler, laboratuvarlar ve konferans salonları da gezdirildi. 

Tercih ve tanıtım günleri kapsamında bu yıl yaklaşık beş bin aday öğrenci ve ailesi üniversitemizde ağırlandı. Doğru Tercih platformu ise yaklaşık üç bin öğrenciyi, meslek ve kariyer seçimleri konusunda yönlendirdi. 

Başarıyla tamamlanan tanıtım ve tercih döneminin son gününde Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver, Vekil Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe ve Rektör Yardımcımız Gülce Öğrüç Ildız'ın da katıldığı kutlama düzenlendi. Hazırlanan kutlama pastasının da kesildiği etkinlikte, 2023-2024 tercih günlerinde görev alan personel ve öğrenciler doyasıya eğlenerek yoğun geçen 3 haftanın yorgunluğunu attılar.


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 15/08/2023 - 13:53