“Yücel’in Çiçekleri” Belgeseli İKÜ Öğrencileri ile Buluştu

İKÜ Eğitim Fakültesi ile Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarım Bölümü iş birliğiyle, 20 Şubat Çarşamba günü “Yücel'in Çiçekleri” adlı belgesel film gösterimi, filmin yönetmeni Cengiz Özkarabekir'in de katılımıyla Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde düzenlendi.

Köy Enstitüleri’nin Türkiye tarihindeki yerinin ve öneminin ele alındığı belgeseli izleyen öğrenciler, Hasan Ali Yücel ve İsmail Hakkı Tonguç’un hayat hikâyelerini de öğrenme fırsatı buldular. Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Toran’ın konuşmasıyla başlayan etkinlik, film gösterimi ile devam etti. Ardından İletişim Tasarımı Bölümü’nden Ahmet Bikiç’in moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Etkinliğin sonunda Yönetmen Cengiz Özkarabekir’e Eğitim Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Dursun Koçer tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 21/02/2019 - 14:46