Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya, İstanbul Kültür Üniversitesi’nin Konuğu Oldu

Kariyer Kulübü, son zamanların en popüler talk show programlarından Konuşanlar’ın Sunucusu Hasan Can Kaya’yı üniversitemizde ağırladı. 25 Nisan Pazartesi günü Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde öğrencilerimizle bir araya gelen ünlü komedyen, merak edilen soruları yanıtladı.

Öğrencilerle kariyer ve gelecek planları hakkında konuşan Hasan Can Kaya’ya, ‘Konuşanlar’ programı formatındaki sorular da yöneltildi. Kaya, “En büyük fantezin ne?” sorusuna, “En büyük mesleki fantezim İngilizce stand-up yapmak.” cevabını verdi.

Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen “Kariyer Onursal Ödülleri”nde ‘Yılın En Beğenilen Talk Show Programı’ kategorisinde ödüle layık görülen "Konuşanlar" programının plaketini de teslim alan ünlü komedyen, Akıngüç Oditoryumunu ve Sanat Merkezi'ni dolduran sevenlerine kahkaha dolu anlar yaşattı.

Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya, İstanbul Kültür Üniversitesi’nin Konuğu Oldu

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 06/05/2022 - 14:03