Üniversitemiz ile Artmap Bilişim, Mimarlık, Haritacılık San. ve Tic. A.Ş. Arasında İş Birliği Protokolü

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) ile Artmap Bilişim, Mimarlık, Haritacılık San. ve Tic. A.Ş. arasında iş birliği anlaşması yapıldı. 17 Ekim Pazartesi günü Ataköy yerleşkemizde imzalanan protokole; Rektörümüz, Geomatik Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörümüz Prof. Dr. Turgut Uzel, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürümüz Doç. Dr. Süleyman Hikmet Çağlar, Teknoloji Transfer ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Uzmanımız Yasin Şahin ile Artmap şirketi yetkilileri katıldı. Protokol ile iki kurum, Geomatik Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Turgut Uzel yürütücülüğünde haritacılık alanına yönelik projeler geliştirecek.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/10/2023 - 12:55