Türkiye’nin En İyi Drift Pilotları İKÜ’de

Teamart Motorsports bünyesinde Avrupa’da ve dünyada yarışarak ülkemizi temsil eden dirft pilotları, 11 Nisan 2019 Perşembe günü Ataköy yerleşkesinde İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. 

Ataköy yerleşkesi arka bahçeye profesyonel yarış arabalarıyla gelen Burcu Çetinkaya, Özer Mollamehmetoğlu, Cem Bora Kalaycıoğlu, Harun Taştan ve Oktay Kabaktaş, öğrencilerimize drift sporu özelinde Türkiye’de motor sporlarının durumu, bu sporu yapmak için nelerin gerektiği, araç modifikasyonu ve pistlerle ilgili ayrıntılı bilgi verdiler. 

Öğrencilerimizin sorularına da cevap veren pilotlar, “Aracını, Kaskını Al Gel!” adlı sosyal sorumluluk çalışmalarıyla hız ve motor sporlarına ilgi duyan gençleri pistlere davet ederek birlikte antrenman yapma sözü verdi. 

Günün sonunda çekilişle 10 öğrencimize, pilotların antrenmanları sırasında sağ koltukta oturma ve drift heyecanını yaşama şansı hediye edildi. Program, pilotların araçlarıyla yaptıkları “burn out” şovu ve fotoğraf çekimiyle sona erdi. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 12/04/2019 - 15:22