Türk İşaret Dili Eğitimi Başladı

İKÜ Kültür Noktası tarafından düzenlenen Türk İşaret Dili Eğitimi, 3 Ekim Çarşamba günü 15.00 – 18.00 saatleri arasında Ataköy yerleşkesi çok amaçlı seminer salonunda Eğitmen Gökben Keleş yönetiminde başladı.

35 öğrencinin katıldığı eğitim programı, 20 hafta boyunca devam edecek ve 120 saatlik uygulamalı çalışmaları içerecek. Eğitimi başarıyla tamamlayanların “1. Seviye Türk İşaret Dili Tercümanı” olarak mezun olacağı eğitim programı, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesini de içerisinde barındırıyor.

Eğitime katılan öğrencilerimizin çalışmalarıyla “İKÜ İşaret Dili Korosu” kurulacak. Eğitimle eş zamanlı olarak çalışmalara devam edecek İşaret Dili Korosu’nun yılsonunda gerçekleştireceği gösteriden elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi işitme engelli çocuklara işitme cihazı alınacak.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 04/10/2018 - 13:45