“SEO, SEM, TR Girişimcilik Ekosistemi” Semineri

Sanat ve Tasarım Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü, İnovasyon ve Girişimcilik dersi kapsamında “SEO, SEM, TR Girişimcilik Ekosistemi” konulu seminer düzenledi.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü, 25 Nisan Çarşamba günü 12.00 - 14.00 saatleri arasında “SEO, SEM, TR Girişimcilik Ekosistemi” konulu seminer düzenledi. “İnovasyon ve Dijital Girişimcilik” dersi kapsamında 1C 08-10 numaralı derslikte yapılan etkinliğin konuğu Dijital Pazarlama ve SEO uzmanı Deniz Utku oldu. Dijital pazarlamada arama motoru optimizasyonu, SEO çalışmalarının önemi, Google ve dijital girişimcilik gibi konuların konuşulduğu seminerde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Utku, ders kapsamında gerçekleştirilen girişimcilik projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:54