“Sağlıklı Cinsel Yaşam Akademisi: Cinsel İşlevler Semineri” Gerçekleştirildi

İKÜ Kültür Noktası tarafından düzenlenen ve sekiz seminerden oluşan Sağlıklı Cinsel Yaşam Akademisi programının ilki olan “Sağlıklı Cinsel Yaşam Akademisi: Cinsel İşlevler Semineri”, 24 Eylül Pazartesi günü Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde 15.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

“Sağlıklı Cinsel Yaşam Akademisi: Cinsel İşlevler Semineri” GerçekleştirildiSeminere konuşmacı olarak katılan Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Nevroz Birimi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ejder Akgün Yıldırım, ‘Cinsel İşlev Bozuklukları’nın karmaşık ve çok yönlü bir etkileşim sonucunda oluştuğu, toplumumuzda oluşan önyargıları ve doğru bilinen yanlışları katılımcılara aktardı.

Üniversitemizden ve üniversite dışından yaklaşık 300 kişi, etkinlik sonunda sordukları sorularla seminere aktif katılım sağladı.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 27/09/2018 - 14:41