Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil, “Sürdürülebilir Eğitim için Sosyal Bilimler Projesi - ARETE” Kapsamında Davetli Konuşmacı Oldu

Marmara Üniversitesi Eskiçağ Tarihi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Hüseyin Sami Öztürk başkanlığında yürütülen “Sürdürülebilir Eğitim için Sosyal Bilimler Projesi - ARETE” kapsamında Üniversitemiz ev sahipliğinde 17 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen çekimlere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil davetli konuşmacı olarak destek verdi.

Çekimlere; İstanbul Üniversitesi Eskiçağ Dilleri ve Kültürleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Emre Erten, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eskiçağ Tarihi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ferit Baz ve Marmara Üniversitesi Eskiçağ Tarihi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Hüseyin Sami Öztürk de konuşmacı olarak katıldılar.

Proje kapsamında, 24 Ocak 2024 tarihinde Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Ayhan Usta ile de davetli konuşmacı olarak çekim gerçekleştirilecek.
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/02/2024 - 10:51