Prof. Dr. Işıl Zeybek: Rol Model Olacağız

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 35. başkanı seçilen Hasan Arat'ın listesinde İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alan Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Işıl Zeybek, mazbata töreninin ardından açıklamalarda bulundu. 

Atatürk’ün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı vermesinin 89. yıl dönümünde kadın üye olarak mazbata aldığına vurgu yapan Prof. Dr. Zeybek, “Erkek egemen bir camianın içinde iki kadın yöneticiye yer verdiği için öncelikle Sayın Hasan Arat’a teşekkür ediyorum. İlk kez 2 kadın yönetimde yer alıyor. ABD’den, İngiltere’den bile önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına vermiş olduğu hak ve özgürlüklerle eminim ilerleyen yıllarda Türk kadınları daha iyi yerlere gelecek. Her anlamda Türkiye’ye de rol model olacağımızı düşünüyorum. Kadınların gücüyle ve el birliğiyle hem kongre üye sayısını hem de yönetim kurullarındaki kadın sayısını inşallah artıracağız.” diye konuştu.

Kadınlar ve çocukları statlarda daha fazla görmek istediklerini de aktaran hocamız, “Kadınların ve çocukların küfürsüz, daha rahat bir ortamda futbol maçlarını izlemeleri için önümüzdeki günlerde bir kampanya yapacağız. Erkeklerin de bize destek vereceklerine inanıyorum. Bu anlamda da rol model olacağımızı düşünüyorum. Biz geleceğe bakıyoruz. Beşiktaş yeni bir sinerjiyle yeniden ayağa kalkacak.” ifadelerini kullandı.


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 06/12/2023 - 12:38