Prof. Dr. Erhan Güzel: “İKÜ’nün Mottosu Öğrenci Merkezli Nitelikli Eğitim”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel’in Artı Eğitim dergisine verdiği özel röportaj “İKÜ’nün Mottosu Öğrenci Merkezli Nitelikli Eğitim” başlığı ile yayımlandı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Güzel, Artı Eğitim dergisine verdiği röportajda İstanbul Kültür Üniversitesi'nin (İKÜ) eğitim kalitesini ve sağladığı imkanları anlattı.

Üniversitemizin misyonundan bahseden Prof. Dr. Erhan Güzel, “Eğitim her kademesinde özel bir yeri bulunan Kültür ilk günden itibaren ilerici ve yenilikçi anlayışı ile insan, toplum ve çevreye duyarlı nesiller yetiştirmeyi görev edinmiştir. Bu misyonunu ulusal sınırların ötesine taşıyarak uluslararasılaşma çalışmalarını sürdüren İKÜ, öğrenci değişim programları ve uluslararası öğrenci profiliyle yerleşkelerindeki çok kültürlülüğü ön plana çıkarmaktadır" dedi. 

Eğitimin erişilebilirliğine dikkat çeken Rektörümüz, “İKÜ olarak eğitimin herkesin hakkı ve ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne taşımanın yegâne yolu olduğu kanaatindeyiz. Bu nedenle öğrencilerin eğitimlerini çeşitli burs ve indirim olanakları ile destekliyoruz. Bir de bu sene WeAccept Öğrenci Kabul Programımız var ki, bu sayede öğrencilerin sınav stresinden bir nebze de olsa uzaklaşarak kendi yeteneklerine ve hayallerine uygun bölümlerde burslu şekilde öğrenim görmelerine destek oluyor” diye konuştu.

Yazının tamamı için…  

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 24/07/2019 - 11:57