Mobil Kullanıcı Deneyimi Semineri

İstanbul Kültür Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü, UX Tasarımcısı ve Kullanılabilirlik Uzmanı Ahmet Erşanlı'nın konuşmacı olduğu Mobil Kullanıcı Deneyimi konulu bir seminer gerçekleştirdi.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Yeni Medya ve İletişim ile İletişim Sanatları bölümleri, 16 Nisan Pazartesi günü 15.00 - 17.00 saatleri arasında Mobil Kullanıcı Deneyimi konulu workshop ve seminer gerçekleştirdi. İletişim Sanatları Yüksek Lisans Programı Mobil İletişim ve İnovatif Yaklaşımlar dersi kapsamında yapılan etkinliğin konuğu UX Tasarımcısı ve Kullanılabilirlik Uzmanı Ahmet Erşanlı oldu. Erşanlı, etkinlikte kullanıcı deneyimi ile mobil kullanıcı deneyimi arasındaki farkları ve kullanıcı deneyimi tasarımı ilkelerini öğrencilerimize aktardı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:58