Kültür'lü Akademisyenlerin Venedik Çıkarması

İstanbul Kültür Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Gülhan Gökçe CERAN YILDIRIM, Öğr. Gör. Eylem BAYRAM TUNCAY ve İKÜ İşletmecilik Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı’ndan Öğr. Gör. Emin SANSARCI 28 Haziran 2018 Perşembe günü Uluslararası Venedik Üniversitesinde gerçekleştirilen, ICPESS Uluslararası Politik Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Kongresi’nde Üniversitemizi başarı ile temsil ettiler.

Kongrede Öğr. Gör. CERAN YILDIRIM ve Öğr. Gör. Emin SANSARCI psikoloji bilim dalı ile sanatı bir araya getirdikleri; ‘’Psikoloji Biliminin Sanatsal Çalışmalar ile İlişkisi Bağlamında Bipolar Bozukluğun Ekspresyonizmin Öncüsü Vincent Van Gogh’un Eserleri Üzerinden İncelenmesi‘’ başlıklı bildiriyi sunarken Öğr. Gör. Eylem BAYRAM TUNCAY; ‘’Günümüzdeki Medya Yapımlarının Erken Çocukluk Dönemine Yönelik Gelişim Alanlarına Etkileri Bağlamında “Bay Becerikli” İsimli Programın Çözümlenmesi’’ konulu bildirisini katılımcılara sundu. Sunumlarını başarı ile gerçekleştiren hocalarımız, uluslararası çok yazarlı bir kitaptan tam metin bildirilerinin yayınlanması konusunda teklif aldılar.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 19/07/2018 - 09:07