Kültür Koleji Vakfı Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Gül Akıngüç’e Onur Ödülü - Plaket Takdimi ve “İki Güçlü Kadın: Zübeyde Hanım ve Halide Edip” Konferansı

Kadın ve Sosyal Araştırmalar Birimi (İKÜKAD) ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAMER) ve Atatürkçü Düşünce Kulübü iş birliğiyle, Kültür Koleji Vakfı Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Gül Akıngüç’e onur ödülü, plaket takdimi ve “İki Güçlü Kadın: Zübeyde Hanım ve Halide Edip” konferansı düzenlendi. “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” kapsamında 20 Mart Çarşamba günü 13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinliğe Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi ev sahipliği yaptı. 

Kültür Koleji Vakfı Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Gül Akıngüç’e Onur Ödülü - Plaket TakdimiMütevelli Heyet Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver ve Rektörümüz Prof.Dr. Erhan Güzel tarafından Kültür Koleji Vakfı Mütevelli Heyet Başkan Yardımcımız Sayın Gül Akıngüç’e; kültür değerlerini taşıyan, güçlü, özgür, duyarlı kadınların yetişmesi yolunda sergilediği kararlı, cesaretlendirici, zarif duruşu gerekçesiyle onur ödülü verildi ve plaket takdim edildi. Tören ve İKÜ Pop Orkestrası’nın mini konserinin ardından, gazeteci-yazar İpek Çalışlar “İki Güçlü Kadın: Zübeyde Hanım ve Halde Edip” başlıklı bir konferans verdi.
 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 21/03/2019 - 16:09