KUASAR Takımından Bir Başarı Daha

Samsun ayağı 30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Karadeniz’de "Engelsiz Yaşam Teknolojileri" kategorisinde yarışmaya katılan üniversitemiz öğrencilerinden oluşan ve IEEE Kulübü bünyesinde yer alan KUASAR Takımı, K-ROD Akıllı Baston Projesi ile 5-7 Ağustos 2022 tarihleri arasında Trabzon’da yapılan final etabında çalışmalarını sergilemiş ve jüri değerlendirmesinden başarılı bir şekilde geçmişti.

Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emel Yavuz (Danışman), İrem Nur Yıldırım (Takım Kaptanı – Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü), Şevval Nur Dönmezler (Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü), Furkan Karayel (Endüstri Mühendisliği Bölümü), Elif Şeker (Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü), Faruk Emre Özcan (Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü), Arda Yaşar Erdoğan (Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü) ve Burak Şehitoğlu’nun (Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü) yer aldığı takımdan bir sevindirici haber daha geldi.

Yarıştıkları kategorideki 250 takım arasından ilk 10’a giren KUASAR Takımı, festivalin Samsun etabına projelerini tanıtmak üzere özel olarak davet edildi. Takımımızı tebrik eder, ilk üç takımın ilan edileceği bu etkinlikte başarılarının devamını dileriz.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 29/08/2022 - 09:37