İstanbul Kültür Üniversitesi “Taksim Trio” Grubunu ‘Kültür’lülerle Buluşturdu

Kendilerine özgü müzikleriyle tanınan “Taksim Trio” grubu, İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi.

Birbirinden güzel etkinlikleri Kültür’lülerle ve sanatseverlerle buluşturan İstanbul Kültür Üniversitesi, son olarak 7 Mart Perşembe günü Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde saat 19.00’da “Taksim Trio” grubunu ağırladı.

Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek tarafından 2007 yılında kurulan grup, konserde “Ahi” albümlerinde yer alan kendi bestelerinin yanı sıra usta sanatçıların eserlerini de yorumladı.

İsmail Tunçbilek, Yemen'den kendilerini ziyarete gelen keman sanatçısı Arif Jemen'e jest olması amacıyla onu sahneye çağırdı. Grup, daha sonra Jemen’e eşlik ederek 2 parça seslendirdi.

Klarnette Hüsnü Şenlendirici, kanunda ise Aytaç Doğan’ın yer aldığı konser, yaklaşık 2 saat boyunca müzikseverlerin kulaklarının pasını sildi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 08/03/2019 - 10:46