İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Balkan Üniversiteler Birliği’ne Üye Oldu

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), Balkan Üniversiteler Birliği’ne (BAUNAS) üye oldu. Tirana International Hotel'de düzenlenen toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe katıldı. İmzalanan protokol ile üniversitemiz Balkan Üniversiteler Birliği’ne üye üniversiteler arasına adını yazdırdı.

Güneydoğu Avrupa'daki üniversitelerden oluşan Balkan Üniversiteler Birliği, toplumsal sorunlara çözüm üretmekte ve üniversiteler arasında iş birlikleri kurulmasına olanak sağlamaktadır.

Bilimsel bir ağ oluşturmak ve ortak bilimsel çalışmalar yapmayı amaçlayan birlik; bölge üniversiteleri arasında yapılacak ortak çalışmalar ile dil, kültür, sanat, tarih, ekonomi, eğitim ve spor alanlarında bilimsel bir ağ kurmayı hedefliyor.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 07/06/2024 - 12:59