İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı düzenlediği etkinlik ile kutladı. Büyük Zafer’in 98. yıl dönümü kapsamında 30 Ağustos Pazar günü saat 13.00’te Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirilen törene, Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Güzel ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nihal Sarıer’in yanı sıra akademik-idari personel ile öğrencilerimiz de katıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Güzel yaptı. Ardından Prof. Dr. Ergün Aybars tarafından “İstiklal Savaşımızın Tarihi Kırılma Noktası: 30 Ağustos” başlıklı bir konferans verildi. Tören, Piyanist Sühendan Kocadere’nin dinletisi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 04/09/2020 - 14:40