İstanbul Kültür Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Genel Oryantasyon Programı 

İstanbul Kültür Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Genel Oryantasyon Programı, 28 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 13.00'te Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Program, Rektörümüzün öğrencilerimize ilettiği mesaj ile başladı. Rektörümüz, öğrencilere gücünü ve değerlerini köklü bir geçmişten alan, insan ve ülke sevgisine sahip bir vakfın kurduğu üniversitede okumanın ve böyle bir üniversiteden mezun olmanın ayrıcalığını yaşam boyu hissedecekleri mesajını verdi. 

Program; Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birim Başkan Yardımcısı Doğa Kurtyiğit’in “Kültür’de Yaşamla Tanışma”, Öğr. Gör. Nilüfer Köker’in “Almanya Kariyer ve İş Gücü Programı Tanıtımı”, Bengisu Ankara ve Seda Vardar’ın “Tasarım Fabrikası Öğrenci Bilgilendirmesi” konuşmaları ile devam etti. 

Mezunlarımızdan Rauf Cihaner ve Çağla Gül Bulut ile öğrencilerimizden Ezgi Topçu ve Ömer Faruk Parlak’ın açıklamalarının ardından, Eğitim Etkinlikleri Planlama ve Organizasyon Uzman Yardımcısı Mert Efe Anğın’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen çevrim içi etki değerlendirmesi ve ödüllü yarışma ile program sona erdi.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/10/2023 - 11:17