İncesaz İKÜ'de Sahne Aldı

Kendilerine özgü müzik tarzlarıyla tanınan İncesaz grubu, İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde müzikseverlerle bir araya geldi.

Birbirinden güzel etkinliklerle, sanata ve sanatseverlere kucak açan İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 21 Mart Perşembe günü saat 19.00’da Akıngüç Sahnesinde yirmi yılı aşkın süredir müzik piyasasında yer alan İncesaz grubunu Kültür’lülerle buluşturdu.

Bugüne kadar 9 albüme imza atan grup, konserde aralarında "Çok Aşığın Var Diyorlar", "Bir Çapkına Yangınım", "Masal" ve "Fotoroman"ın bulunduğu sevilen şarkılarını seslendirdi.

Yaklaşık iki saat süren konserde solist olarak Ezki Köker Aldemir ile Bora Ebeoğlu, tamburda Murat Aydemir, kanunda Taner Sayacıoğlu, kemençede Emre Erdal, vurmalı çalgılarda Türker Çolak, kontrbasta Volkan Hürsever ve gitarda Cengiz Onural sahne aldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 25/03/2019 - 17:32