İKÜ’ye, İnsana Saygı Ödülü

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), online istihdam platformu Kariyer.net tarafından bu yıl 18’inci kez düzenlenen Türkiye’nin en prestijli ve köklü İnsan Kaynakları Ödüllerinden olan "Kariyer İnsana Saygı Ödülü"ne layık görüldü

İ18. İnsana Saygı Ödüllerinsan Kaynakları Zirvesi kapsamında bu yıl 18’incisi düzenlenen ‘Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri’, sahiplerini buldu. İş başvurularını en hızlı sürede ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmaların da ödüllendirildiği zirve, bu yıl ‘Dijital Dünya, Teknolojik Dönüşüm ve İnsan Kaynakları’ teması ile Volkswagen Arena’da gerçekleştirildi. 20 bini aşkın işveren arasından başvuru adedi, adaya özel başvuru cevaplama oranı, ortalama cevaplama süresi gibi zorlu kriterleri gerçekleştiren üniversitemiz ödülü almaya hak kazandı.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 10/05/2019 - 12:41