İKÜ'de Tercih Günleri Başladı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Tercih Günleri, 17 Temmuz Pazartesi günü başladı. Akademisyenler, kültür elçileri ve idari personelden oluşturulan ekibimiz; Ataköy yerleşkemiz merkez olmak üzere tüm yerleşkelerimizde açılan stantlarda, aday öğrenciler ile aileleri, meslekler ve bölüm tercihi konusunda bilgilendirecek.

8 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek tercih günleri süresince aday öğrencilere ve ailelere: eğitim olanakları, akademik programlar, burs seçenekleri ve barınma imkânları hakkında detaylı bilgiler verilecek.

Tercih Günleri kapsamında; Üniversitemizin 2001 yılında hayata geçirdiği Doğru Tercih platformu, uzman ve deneyimli ekibiyle aday öğrencileri meslek ve kariyer seçimleri konusunda yönlendirecek.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 28/07/2023 - 12:45