İKÜ'de Cumhuriyetin 96. Yılı Kutlamaları

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), akademik-idari personel ve öğrencilerinin katıldığı etkinliklerle Cumhuriyetimizin 96. yılını kutladı. 

28 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da Ataköy yerleşkesi ön bahçesinde İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunun ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Güzel'in Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büstüne çelenk bırakması ile başlayan tören, Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezindeki kutlama programı ile devam etti. 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihal Sarıer, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Hikmet Çağlar, dekanlarımız, akademik-idari personel ve öğrencilerimizin katılımı ile devam eden kutlama programının açılışını İKÜ Çok Sesli ile İKÜ İşaret Dili Koroları yaptı. Koro üyeleri, Şef Sibil Arsenyan önderliğinde; Turnalar, Ben Giderim Batum'a gibi eserleri seslendirdi.

Hukuk Fakültesi akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ceren Yıldız'ın "Hukuk Devrimleri ve Cumhuriyet" başlıklı konuşması ile devam eden program; İKÜ Tiyatro Kulübü'nün "Atatürk Olmasaydı" isimli performansı ve İKÜ Dans Kulübü'nün Tango gösterisi ile sona erdi.

İKÜ'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 6 Kasım Çarşamba gününe kadar çeşitli etkinlikler ile devam edecek.

29 Ekim


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/11/2019 - 16:10