İKÜ Yabancı Diller Bölümü Pearson Assured Tarafından Akredite Edildi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık okulu, Pearson Assured tarafından akredite edildi. İKÜ Yabancı Diller Bölümü’nün yoğun altyapı, yönetim, eğitim-öğretim geliştirme çalışmaları sonucunda ilk başvuruda almaya hak kazanılan Pearson Assured akreditasyon belgesi ile öğrencilerimizin yeterlilikleri akademik ve mesleki olarak daha büyük bir geçerliliğe sahip olacak.

Akreditasyon Belgesi için lütfen tıklayın...

KİMLER 'PEARSON ASSURED SERTİFİKASI' ALABİLİR?

İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencileri P. Assured tarafından akredite olan programdan mezun olduklarında uluslararası tanınırlığa sahip “Pearson Assured Sertifikası” almaya hak kazanırlar.

Söz konusu sertifika, Pearson tarafından akredite edilmiş kalite güvencesi sağlanmış bir programdan mezun olduklarını kanıtlamalarını sağlayacaktır. Ayrıca öğrencilerin elde ettikleri yeterliliklerin akademik ve mesleki olarak daha büyük bir geçerliliğe sahip olmasına yardımcı olacaktır. Pearson, İngiltere’deki üniversitelerin yüzde 97’si ile birlikte çalışmaktadır. Öte yandan ABD’de, Avrupa’da ve Orta Doğu’da da birçok kurum ve kuruluş ile çalışmalar yürütmektedir. Dolayısıyla öğrencilerin kazandıkları sertifikalar, bahsedilen bölgelerde kariyerlerine devam etmelerine destek sağlayacaktır.
 


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 11/07/2018 - 15:59