İKÜ Tasarım Fabrikası Ödül Aldı

İstanbul Kültür Üniversitesi’nin 2021’de yaratıcı endüstrilere yönelik alanlarda eğitim gören öğrencilerle iş dünyasında buluşturmak üzere hizmete açtığı Tasarım Fabrikası, TİSK Ortak Yarınlar Birlikte Mümkün programından ödülle döndü. 

Çeşitlilik-Kapsayıcılık, Gençlerin Önünü Açanlar dalında iki yüzü aşkın proje arasından seçilen Tasarım Fabrikası, 1 Aralık 2023’de Ankara’da düzenlenen etkinlikte ödülünü aldı. Gençlerin istihdama katılımını destekleyen, gençlerin kişisel ve kariyer gelişimine katkı sağlayarak, gençlere yeni nesil yetkinliklerini kazandıran ve onların geleceğine ışık tutan sürdürülebilir projelere verilen ödülü, İKÜ Tasarım Fabrikası adına, proje koordinatörü Merve Zengin aldı. 

Tasarım Fabrikasından 2024 Yılında da Gençlere Tam Destek 

İstanbul ili sınırları içerisinde, Yaratıcı Endüstrilerin dahil olduğu sektörlerde hizmet/üretim gerçekleştiren firma, start-up, bağımsız profesyonelleri buluşturan ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteği ile kurulan Tasarım Fabrikası 2024 yılında da gençleri ve profesyonelleri buluşturacak projelerine devam edecek. 

Üniversitenin Ataköy Yerleşkesinden faaliyet gösteren Tasarım Fabrikası Mimarlık, Mühendislik, Yeni Medya ve İletişim alanı başta olmak üzere yaratıcı endüstrilere ilişkin gençleri, girişimci adaylarını ve profesyonel adaylarının başvurularını resmi hesabından yıl boyunca kabul ediyor. 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/12/2023 - 13:58