İKÜ Rektörlük Kupası 2018

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlük Kupası 2018'de dereceye giren takımlar ödüllerine kavuştu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlük Kupası 2018'de dereceye giren takımlar ödüllerine kavuştuÜniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrencilerimizi spor ortak paydası altında buluşturarak; birlik, beraberlik, takım olma, takım halinde hareket edebilme, kurallara uyma, yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurabilme gibi hedeflerle 26 Mart-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenen turnuva, basketbol, futbol ve voleybol olmak üzere 3 farklı branşta kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Turnuvanın ödül töreni, 30 Mayıs Çarşamba günü saat 12.00’de Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda düzenlendi. Turnuvada her branştan dereceye giren ilk 3 takıma ve en centilmen takımlara, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Güzel ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nihal Sarıer tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

İKÜ Rektörlük Kupası 2018'de dereceye giren takımlar şu şekilde:

Basketbol Turnuvası Sonuçları

1) İKÜMED

2) Mühendislik Fakültesi(2)

3) Akademik

4) Mühendislik Fakültesi(1)

En Centilmen Takım: BST(İdari)

Futbol Turnuvası Sonuçları

1) Mühendislik Fakültesi(1)