İKÜ Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün İKÜ-BAP Projeleri Kapsamındaki Faaliyetleri

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün (FTR) yürüttüğü İKÜ-BAP2007 kodlu “Gelecek Nesil Sağlıklı Çocuk Projesi-İlköğretim Çağı” ve İKÜ-BAP2008 kodlu “Gelecek Nesil Sağlıklı Çocuk Projesi-Adolesan Çağ” projeleri kapsamında, 26-29 Nisan 2022 ve 10-11 Mayıs 2022 tarihlerinde Kültür Koleji ve Kültür 2000 Koleji’nde tarama faaliyeti gerçekleştirildi. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü akademik kadrosu ile 2. ve 3.  sınıf öğrencileri tarafından; ilk ve ortaokul düzeylerinde 323 çocuk, lise düzeyinde ise 50 adölesan (ergenlik) tarandı. Gelişim çağındaki çocuklar ve gençlerin sağlıklı gelişimini desteklemeyi hedef alan projenin sonuçları doğrultusunda gerekli görülen katılımcılar, ileri değerlendirmeler için İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy yerleşkesinde bulunan Hareket Analizi Değerlendirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (İKUHAM) davet edilecek.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 29/06/2022 - 16:05