İKÜ Ev Tekstiline Meraklı Gençleri Bekliyor

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) ev tekstili ve tasarımına ilgi duyan adaylar için önümüzdeki yıl yeni bir programı bünyesine katıyor. “Ev Tekstili Tasarımı” adını taşıyan program 2019-2020 eğitim öğretim döneminden itibaren adaylar için tercih seçeneği olacak.

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Ev Tekstili Tasarımı Programı ile ilgili detaylar ve ev tekstili ürünlerinin tasarımına dair merak edilenler, üniversitemiz Ataköy yerleşkesinde düzenlenen panelle katılımcılarla paylaşıldı. 25 Mart Pazartesi günü Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, İstanbul’da yer alan 11 farklı meslek lisesinin öğrencileri, meslek lisesi ve rehber öğretmenleri, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 28/03/2019 - 10:17