İİBF Öğrencileri ile Altınyıldız CLASSICS, Almanya Kariyer Fırsatları Kapsamında Bir Araya Geldi 

Üniversitemiz Avrupa Kariyer ve İş Gücü Birimi’nin (AVKİB) başlattığı Almanya Kariyer ve İş Gücü Programı kapsamında, Altınyıldız Classics Genel Müdürü Osman Çavuşoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve İktisat bölümlerimizin 4. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

AVKİB Koordinatörü Öğr. Gör. Nilüfer Köker ve AVKİB Yönetici Asistanı Aleyna Çalışkan koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilerimize Almanya'da kariyer fırsatları aktarıldı.
Osman Çavuşoğlu, firmanın Avrupa Markası olan AC&Co'nun Almanya genel merkezi ve mağazalarında öğrencilerimize-mezunlarımıza sunulan kariyer fırsatları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Özellikle yurt dışı kariyer hedefleri hususunda sorularını ileten öğrencilerimize başta olmak üzere bütün katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

İstihdam toplantısı dahilinde yer alan kariyer fırsatı ve diğer kariyer fırsatları için öğrencilerimizi Ataköy yerleşkesi 4. katında bulunan C-01 numaralı AVKİB ofisine CV’leri ile başvuruda bulunmaya davet ediyoruz.

Detaylı bilgi, başvuru ve iletişim için:

Aleyna Çalışkan
a.caliskan@iku.edu.tr
0212 498 48 79
 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 25/05/2023 - 15:36