“Havacılık Zirvesi 4”

İstanbul Kültür Üniversitesi'nin (İKÜ) prestijli organizasyonlarından biri olan Havacılık Zirvesi'nin dördüncüsü, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Havacılık sektörünün öncü profesyonellerini bir araya getiren etkinliğe, yoğun bir katılım oldu.

İKÜ Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi H. Neyir Tekeli ile Uçuş Harekât Yöneticiliği Program Başkanı Öğr. Gör. Evren Yılmaz'ın moderatörlük görevini üstlendikleri zirveye, sektörün çeşitli dallarından deneyimli konuşmacılar katkı sağladı.

Çelebi İnsan Kaynakları Direktörü Gökçen Dervişoğlu, HAVAŞ İşletme Operasyon Müdürü Levent Küçüktoka ve Jazeera Airways Kaptan Pilot Elif Güveyler, deneyimlerini ve bilgilerini katılımcılarla paylaştılar.

Zirvede ayrıca, DHMİ Hava Trafik Kontrolörü Derya Özdemir ve ULS Airlines Cargo'dan Loadmaster Mehmet Salih Baykın ile Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) Başkan Yardımcısı Mehmet Murat Baştürk, havacılık teknisyenliği hakkında önemli bilgiler sundular. Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Başkanı Kaptan Pilot Burak Bekman, uçuş eğitimi ve güvenliği konusundaki görüşlerini aktardı.

Bununla birlikte, Redstar Aviation Ticari Operasyon Müdürü Adnan Bölükbaş ve Redstar Aviation Dispeç Müdürü Süleyman İshakbeyoğlu'nun da katıldığı zirve, ticari havacılık ve operasyon yönetimi alanlarında derinlemesine bilgi alışverişine olanak sağladı. Katılımcılar, havacılık endüstrisinin farklı alanlarında deneyim sahibi olan bu profesyonellerden, eşsiz bilgiler edinme fırsatı buldular.

İstanbul Kültür Üniversitesi; “Havacılık Zirvesi” aracılığı ile havacılık sektöründeki akademik ve profesyonel diyalogları güçlendirme, bilgi alışverişini teşvik etme ve geleceğin havacılık liderlerinin yetişmesine katkıda bulunma görevini başarıyla yerine getirmeye devam ediyor.


Son Güncelleme Tarihi: Per, 18/04/2024 - 13:12