Girişimcilik Bölümü Öğrencimiz AUA! Proje Yarışması Finalisti Oldu

Girişimcilik Bölümü 2. sınıf öğrencimiz Mustafa Yılmaz, üniversite öğrencilerine yönelik olarak Angelini University Award tarafından düzenlenen yarışmada KADEME projesi ile finale kaldı. 

Yarışmanın final etabında kazanan halk oylaması ile belirlenecek. Oylarınızla https://www.aua.com.tr/oyla/ web sitesi üzerinden öğrencimize destek olabilirsiniz.

Bir yerde bir kadın şiddet görüyorsa; kim olduğuna, nerede, ne şekilde yaşadığına bakılmaksızın tamamen gönüllü bir ağ ile yardım götürmesini sağlayacak bir mobil platform olan KADEME perojesine giriş yaparak psikolojik ve hukuksal destek alabilen kullanıcılar. Fatura, nakit, eşya vb. yardım talebinde de bulunulabiliyorlar.

Sosyal medya platformları üzerinden toplum farkındalığını oluşturacak, şiddete ve tacize maruz kalan insanlar için toplu ve programlı şekilde hashtag çalışmalarının yapılmasını sağlaması amaçlanan proje kapsamında ayrıca en yakın resmi kurumlar, sığınma evleri, sivil toplum kuruluşlarına da doğrudan ulaşılabiliyor. 


Angelini University Award! (AUA!)Proje Yarışması Nedir?

Angelini University Award! (AUA!), genç girişimciliğin ve yenilikçiliğin teşvik edilmesinin yanı sıra, sağlık gibi son derece önemli bir alanda toplum için yeni çözümler üretmek adına, üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen bir yarışmadır.

Bu yarışma ile öğrenciler, akademik bilgilerini, sağlık ile ilgili temalar altında sosyal ya da iş dünyasına yönelik projeler üreterek uygulamaya koyma olanağına sahip olurlar. Yarışmanın amacı öğrencileri; uygulanabilirliği ve topluma yararlı hizmetleri ve yeni ürün tasarımları geliştirmeleri konusunda teşvik etmektir.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 23/11/2020 - 14:41