“Elazığ Üşümesin”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak Cuma günü meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depreme sessiz kalmadı. Kültür Koleji Mezunlar Derneği (KÜMED) ile İstanbul Kültür Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (İKÜMED) iş birliğinde, “Elazığ Üşümesin” isimli bir yardım kampanyası düzenlendi. İKÜ Ataköy yerleşkesinde açılan stantlarda 29 Ocak Çarşamba gününe kadar toplanan yardımlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere AFAD İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne teslim edildi. Battaniye, giysi, çocuk bezi, ayakkabı/bot, oyuncak, kırtasiye malzemeleri, kuru gıda, konserve vb. ürünlerden oluşan yardımlar, 1 Şubat Cumartesi günü Elazığ’a ulaştırılarak dağıtımı yapıldı. Destek olan herkese çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 04/02/2020 - 16:28