"Dijital Eğitim Oryantasyon Programı"

2022-2023 Akademik Yılı Genel Oryantasyon Programlarından biri olan ve yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize; üniversitemizdeki akademik yaşamları boyunca faydalanacakları tüm dijital ortam ve imkânların tanıtılarak, kullanımları konusunda eğitimlerin verildiği "Dijital Eğitim Oryantasyon Programı", Öğrenci Yaşam Kariyer ve Mezun Danışma Birimi (Kültür Noktası) tarafından gerçekleştirildi. 19 Eylül Pazartesi günü Adobe Connect platformu üzerinden iki oturum (10.30-12.00 ve 14.00-15.30) şeklinde düzenlenen programın ilk oturumuna 259, ikinci oturumuna ise 475 yeni öğrencimiz katıldı. Programın "SAP ORION Öğrenci Uygulamaları Eğitimi"ni Kurumsal Bilgi Yönetimi Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Levent Çuhacı, "İKÜ-Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı Hizmetleri"nin tanıtımını Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı Yazılım Uzmanı Fettah Kurtuluş, "İKÜ-CATS Platformu Kullanımı Eğitimi"ni ise Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birim Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Fatma Er gerçekleştirdi.

Kaydı alınan program, öğrencilerimizin daha sonra da izleyebilmeleri amacıyla Kültür Noktası Sanal Ofis’ten yapılan duyuru ile paylaşıldı.

Programın tekrarını izlemek için tıklayınız...

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 26/09/2022 - 08:48