Teknoloji ve Proje Destek Birimi (TPDB) tarafından, 5 Ocak 2022 Çarşamba günü Microsoft Teams üzerinden üniversitemizin tüm akademik personeline yönelik olarak “Bilimsel Araştırma Projeleri ve Lisansüstü Tez Projeleri Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Rektör Yardımcımız ve TPDB Birim Başkanı Prof. Dr. Sinan Alçın’ın açılışını yaptığı toplantıda; Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü & TPDB Yürütücü Sekreteri Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız projelerin yazımı, yürütülmesi ve sonuçlandırılması ile ilgili bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi. Sunum sonunda akademisyenlerden gelen sorular yanıtlanarak, BAP Projeleri ile ilgili olarak Fakülte özelinde toplantıların da gerçekleştirileceği bilgisi aktarıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pa, 13/02/2022 - 15:27