"Atatürk, Ulusal Egemenlik ve Çocuk" Konferansı

İKÜ ATAMER ile ADK, Atatürk, Ulusal Egemenlik ve Çocuk isimli konferans düzenledi.

İstanbul Kültür Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATAMER) ile İKÜ Atatürkçü Düşünce Kulübü’nün (ADK) ortaklaşa düzenlediği “Atatürk, Ulusal Egemenlik ve Çocuk” konferansı, 19 Nisan Perşembe günü 13.00 - 15.00 saatleri arasında Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinlikte, Bakırköy Yılmaz Köksal Bale ve Müzik Okulu ile Kültür Koleji İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin gerçekleştirdiği bale ve vals gösterileri beğeni ile izlendi. Konferansa konuşmacı olarak katılan Fatih Efe, Buse Çelikörs, Sema Pusti ve Cüneyt Dağınık'a, Atatürkçü Düşünce Kulübü Danışman Hocası Öğr. Gör. Emine Eren Çağlar tarafından plaket takdım edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:55