4. SineKültür Üniversitelerarası Kısa Film Festivali Başlıyor!

İstanbul Kültür Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından düzenlenen "4. SineKültür Üniversitelerarası Kısa Film Festivali", 22-24 Mayıs 2023 tarihleri arasında İKÜ Ataköy yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Festivalin ilk gününde "Belgesel" ve "Kurmaca" kategorilerinde finale kalan kısa filmler gösterilecek. Festivalin ikinci günü ise 2022 senesinde kaybettiğimiz, üniversitemizde uzun yıllar ders vermiş usta yönetmen ve senarist Oğuzhan Tercan'ı anma töreniyle devam edecek. Festivalin bu yılki programı, 24 Mayıs Çarşamba günü kapanış ve ödül töreniyle sona erecek.

4. SineKültür Üniversitelerarası Kısa Film Festivali'nde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Heyecanımıza ortak olmanız dileğiyle.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 22/05/2023 - 13:51