24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

İstanbul Kültür Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji iş birliğinde 24 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da Basın Ekspres yerleşkemizde “Öğretmenler Günü Kutlama Programı” gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören; Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver, Rektörümüz, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rauf Yıldız ve İKEK Okullar Koordinatörü Biriz Kutoğlu’nun açılış konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından sahne alan Orkestra İKÜ, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Programın ikinci yarısında, Eğitim Bilimleri Bölümü akademisyenlerimizden Doç. Dr. Sultan Bilge Keskinkılıç Kara’nın moderatörlüğünde “Olağan Dışı Dönemlerde Öğretmen ve Yönetici Olmak” başlıklı panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak katılan II. Mehmet Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ali Öztürk, Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlkokulu Müdürü Selçuk Polat, Kültür Koleji Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Fulya Erdemet ve Kültür Koleji Fen Lisesi Kimya Öğretmeni Hande Akarlar, pandemi sürecinde edindikleri deneyimleri katılımcılara aktardılar.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/10/2023 - 11:27