2018-2019 Akademik Yılı YÖKAK Mentör Toplantısı

İstanbul Kültür Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Dış Değerlendirme (KDD) Mentör Toplantısı 9 Kasım Cuma günü İKÜ Ataköy yerleşkesinde bulunan Erdal İnönü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

6 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen KDD Ön Değerlendirme süreci sonrasında tespit edilen sorunların çözümlerinin görüşüldüğü toplantıya; Rektör Yardımcımız ve İKÜ Kalite Koordinatörü olan Prof. Dr. Nihal SARIER, Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri ile YÖKAK KDD Mentörleri Prof. Dr. Aslıhan NASIR ve Prof. Dr. Sina ERCAN katıldı.

YÖKAKRektör Yardımcımız Prof. Dr. Nihal SARIER’in başkanlığında yürütülen toplantıda, Ön Değerlendirmede değerlendiricileri tarafından istenen eksik kanıtların tamamlanması için gerekli çalışmaların ivedilikle yapılabilmesi için mentörlerin görüş ve önerileri alındı. YÖKAK kurumunun kuruluş amacı, organizasyon şeması, görevleri ve değerlendirme süreçlerinin de ele alındığı toplantı sonunda KDD Mentörleri tarafından toplantıya katılanların soruları yanıtlandı.

Toplantı tutanağı için lütfen tıklayın...
 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 15/11/2018 - 11:52