"Yapay Zeka ve Genişletilmiş Gerçeklik Lisesi Mimari Konsept Tasarım Maratonu" Ödül Töreni

Kasım 15, 9:50 öö

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Başakşehir Living Lab ve Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi iş birliğinde düzenlenen "Yapay Zeka ve Genişletilmiş Gerçeklik Lisesi Mimari Konsept Tasarım Maratonu"nun ödül töreni, 16 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 14.00’te yapılacak. Ataköy yerleşkemizdeki Tasarım Fabrikası'nda gerçekleştirilecek törende, dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilecek ve Başakşehir Living Lab ile Tasarım Fabrikası'nın tanıtımları yapılacak. Çalıştayda teslim edilen projelerin sergisi ise 16-30 Kasım tarihleri arasında Önder Öztunalı fuaye alanında ziyaret edilebilecek.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 15/11/2022 - 12:53