T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık Sınıfı 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Öğrenci Memnuniyet Anketi

Oca
Ocak 18, 11:29 öö

Sevgili Öğrenciler,

Bu çalışmanın amacı, eğitim kalitemizi sürekli ve sistemli olarak iyileştirmek için sizin değerli düşüncelerinizden faydalanmaktır. Sizlerden anketimizdeki soruları göz önünde bulundurarak derslerinizi değerlendirmeniz istenmektedir. Bu verinin güvenilirliği ve geçerliliği çok önemli olduğu için değerlendirmelerinizi kişisel gözlem ve algılamanıza bağlı olarak yapınız. Bu bağlamda, değerlendirme esnasında duygusal davranmayınız ve görüş ve düşüncelerinizi sınıf arkadaşlarınızla paylaşmayınız. Cevaplarınızın eleştirel, içten ve gerçekçi olmasını bekliyoruz. Katkılarınız için teşekkür ederiz.

Ankete katılmak için:

T.C. Vatandaşı Öğrenciler