Özel Ataköy Hastanesi ve Özel Aile Hastanesi'nden İKÜ'ye Özel Fırsatlar

Nisan 17, 2:16 ös

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi ile Özel Ataköy Hastanesi ve Özel Aile Hastanesi arasında üniversitemiz öğrencilerini, akademisyenlerini, idari personelini ve birinci dereceden yakınlarını kapsayacak iş birliği protokolü imzalandı. İKÜ Meslek Yüksekokulu girişimi ile yapılan anlaşma çerçevesinde;

Özel Ataköy Hastanesinde üniversitemiz Öğrencileri, Çalışanları ve Birinci Derece Yakınlarına özel aşağıdaki branşlarda ücretsiz sağlık hizmeti verilecek.

• Göz Hastalıkları

(Bilgisayarlı Göz Muayenesi, Göz Tansiyonu Ölçümü, Bilgisayarlı Gözdibi İncelemesi, Uzak ve Yakın Gözlükten Kurtulma, Görme Alanını Örten Kapak Ameliyatları, FFA, Katarakt Ameliyatı)

• Kardiyoloji

(EKG, EKO ve HOLTER)

• Nöroloji

(Bel, Boyun ve Beyin MR Çekimleri)

• Üroloji
  • Alerji Testi
  • Kadın Doğum Muayenesi +Mamografi (40 yaş üstü)
  • Dahiliye (Tünbatın tomografisi+d vitamini ölçümü)
  • Çocuk Muayenesi (6 yaş+)

NOT: Tek koşul SGK'lı olmaktır. Yukarıdaki branşlardan 3 bölüme girmek gerekmektedir. Ücretsiz hizmetler dışındaki branş ve tetkiklerde üniversitemizin %30 oranında indirimi mevcuttur.

Özel Aile Hastanesinde ise üniversitemiz öğrencileri, çalışanları ve birinci derece yakınları;

• Kardiyoloji Muayenesi + EKG, EFOR, Ritim Holter ve Tansiyon Holter,
  • Nöroloji Muayenesi (Bel, Boyun, Beyin MR ve BT),
  • Göz (Göz ölçümleri ve tetkikleri),
  • Göğüs Hastalıkları (Alerji testi ve Toraks BT),
  • Genel Cerrahi Muayenesi (40+ Mamografi) bölüm ve tetkiklerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

(SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı için geçerlidir.)

Yine Özel Aile Hastanesi 10 kişi ve üzeri taleplerde üniversitemize ücretsiz servis hizmeti verilecektir.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 17/04/2019 - 17:23