İşletme Bölümü (İngilizce/Türkçe) Akademik Kadro İlanları

Temmuz 9, 9:10 öö

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme (İngilizce / Türkçe) Bölümünde 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23. maddesine (Değişik: 22/2/2018-7100/4 md.) göre aşağıda unvan ve şartları belirtilen kadroya Öğretim Üyesi alınacaktır.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme (İngilizce) Bölümünde 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23. maddesine (Değişik: 22/2/2018-7100/4 md.) göre aşağıda unvan ve şartları belirtilen kadroya Öğretim Üyesi alınacaktır.

Kadro Tipi            Doktor Öğretim Üyesi
Kadro Sayısı 1
Duyuru Tarihi 09.07.2018
Son Başvuru Tarihi 23.07.2018

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular, Üniversite Rektörlüğü’ne şahsen veya posta yoluyla yapılabilir. (Not: İnternet üzerinden yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.)

Adres İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi E-5 Karayolu üzeri 34158 Bakırköy / İstanbul
Tel 0212 498 4141
e Mail ik@iku.edu.tr

BAŞVURU ŞARTLARI

• Adaylarda herhangi bir kuruma karşı hizmet yükümlülüğü bulunmaması,
  • Müracaat eden tüm adayların her ne sebeple olursa olsun disiplin cezası almamış olması,
  • Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması,
  • Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelikte Belirtilen Koşulları Sağlaması,
  • Muhasebe ve Finansman veya Finans alanında Doktora Öğrenimini tamamlamış olması.
  • Finans bilim alanında bilimsel çalışmaları ve yayınları olması.

ARANAN BELGELER

• Müracaat eden tüm adayların başvurdukları bölümü ve yabancı dillerini belirten dilekçeleri.
  • 1 adet YÖK formatında özgeçmiş,
  • 2 adet fotoğraf.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi.
  • İngilizce Dilinden En Az 80 Puan Alındığını Gösterir YÖK Tarafından Kabul Edilen Merkezi Yabancı Dil Sınavı veya Eşdeğeri Kabul Edilen Sınav Sonuç Belgesi,
  • Lisans ve Yüksek Lisans Diplomaları,
  • Doktora Belgesi,
  • Bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan dört takım dosya.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme (Türkçe) Bölümüne 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23. maddesine (Değişik: 22/2/2018-7100/4 md.) göre aşağıda unvan ve şartları belirtilen kadroya Öğretim Üyesi alınacaktır.

Kadro Tipi            Doktor Öğretim Üyesi
Kadro Sayısı 1
Duyuru Tarihi 09.07.2018
Son Başvuru Tarihi 23.07.2018

BAŞVURU ŞEKLİ

Tel 0212 498 4141
e Mail ik@iku.edu.tr

BAŞVURU ŞARTLARI

• Adaylarda herhangi bir kuruma karşı hizmet yükümlülüğü bulunmaması,
  • Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması,
  • Doktora derecesini “İşletme” alanından almış olması,
  • Aile işletmeleri ve sosyal girişimcilik alanlarında bilimsel çalışmaları ve yayınları olması.

ARANAN BELGELER

• 1 adet YÖK formatında özgeçmiş,
  • 2 adet fotoğraf.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi.
  • Lisans ve Yüksek Lisans Diplomaları,
  • Doktora Belgesi,
  • Bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan dört takım dosya.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 09/07/2018 - 12:17