[İPTAL İLANI] Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Öğretim Üyesi Alım İlanı (11 Kasım 2021)

16
Kasım 16, 8:20 öö

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğünden;

11 Ekim 2021 tarih ve 31625 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanan ve aşağıda bilgileri paylaşılan Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü, Uluslararası Ticaret ve Finansman Programı (Türkçe) Profesörlük Kadrosu, kadroyla ilgili yapılacak norm kadro çalışması neticesinde yeniden planlanması gerekliliği ortaya çıktığından Üniversitemiz Rektörlüğünce görülen lüzum üzerine iptal edilmiştir. İlanen duyurulur.

Akademik Birim Adı

Bölüm / Anabilim Dalı / Program Adı Ve Eğitim Dili

Kadro Unvanı

Kadro Sayısı

Özel Şartlar

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü,

Uluslararası Ticaret ve Finansman Programı (Türkçe)

Profesör

1

Yönetim Organizasyon veya Yönetim ve Strateji Alanında Doçentlik Unvanını Aldıktan Sonra En Az Beş Yıl Süreyle Açık Bulunan Profesörlük Kadrosu İle İlgili Yönetim ve Strateji Bilim Alanında Çalışmış Olmak, aynı alanda çalışmaları ve SSCI Yayınları Olmak.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 16/11/2021 - 11:30