2021 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Başlıyor

Haz
01
Haziran 1, 9:03 öö

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), 2015 yılından bu yana “Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nı düzenleyerek gençlere kendilerini ifade edebilecekleri ve iletişim sektörüne hazırlanabilecekleri bir platform sunuyor. Türkiye’nin ilk ve tek kamu yayın kuruluşu olan TRT, sahip olduğu kurumsal bilgi ve tecrübeleri geleceğin medyasına yön verecek olan gençlerle paylaşmayı hedefliyor. 

Bu doğrultuda her yıl düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın 2021 başvuru süreci, 15 Şubat itibarıyla başladı. Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Haber Yayıncılığı ve Dijital Yayıncılık ana kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmaya ilişkin detaylı bilgi ve katılım şartlarına www.trtgeleceginiletisimcileri.com adresinden ulaşılabilir.

Yarışma, bu yıl diğer yıllardan farklı olarak tüm fakültelerden üniversite öğrencilerinin katılımına açık olacak. 2021 yılında yarışmaya; Dijital Yayıncılık ana kategorisi altında “Podcast”, “Dijital Video İçerik Formatı”, “Dijital Kampanya” alt kategorileri ile Türkçe ve Yunus Emre yılına özel, Türkçeyi doğru ve etkili kullanmayı teşvik eden eserlerin katılabileceği “Güzel Türkçe” kategorileri eklendi.

Yarışmanın son başvuru tarihi 30 Haziran 2021.

Yarışma ile ilgili her türlü soru, görüş ve önerinizi geleceginiletisimcileri@trt.net.tr adresine iletebilirsiniz.

Tanıtım Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=XhKKXN62H3Y 

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 01/06/2021 - 12:06