Üstün Zekalı Öğrencilerin Buluşları Sergilendi

İKÜ İş Geliştirme Endüstriyel ve Sektörel İlişkiler Birimi (İGESİB) ile Çocuk Gelişimi programı işbirliğinde, 5 Haziran Salı günü “Üstün Zekalı Öğrencilerin Buluşlarının Sergilenmesi” etkinliği düzenlendi.

İstanbul Ticaret Odası Bilim ve Sanat Merkezi ve İKÜ İş Geliştirme Endüstriyel ve Sektörel İlişkiler Birimi (İGESİB) ile Çocuk Gelişimi Bölümü işbirliğinde 5 Haziran Salı günü Üstün Zekalı Öğrencilerin Buluşlarının Sergilenmesi etkinliği düzenlendi. Bilim ve Sanat Merkezi’nde öğrenim gören özel yetenekli öğrencilerin; fen, matemetik, teknoloji, mühendislik ve sanatsal alanlarda yaptıkları çalışmalar ve buluşlar Akıngüç Oditoryumu Fuaye alanında sergilendi. Etkinlik, Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen müzik dinletisi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 18/06/2018 - 09:53