Tasarım Fabrikası Ulusal Basında

Öğrencilerimizin üniversitede aldıkları eğitimin yanı sıra mezun olduklarında da bir deneyim kazanmaları amacıyla kurulan İstanbul Kültür Üniversitesi Tasarım Fabrikası hakkında Tasarım Fabrikası Müdürü Ahmet Gökhan Uluçay ve öğrencilerimiz ile yapılan ropörtaj "Bu da ‘Tasarım Fabrikası’" başlığı ile Hürriyet haber portalında yayınlandı.

Haberi okumak için...

İstanbul Kültür Üniversitesi ile USTİS Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) ile Uluslararası Sağlık Turizmcileri İşverenler Sendikası  (USTİS ) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında eğitim iş birliği yapılması ve ilgili İKÜ öğrencilerine USTİS aracılığı ile staj olanağı sağlanması, sağlık turizmi sektörüne yetiştirilmiş personel istihdamı sağlama konusunda önemli bir rol oynayacak.

İKÜ 2023-2024 Mezuniyet Töreni

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde iki bine yakın öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. 2-3 Temmuz 2024 tarihlerinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde dört seans halinde gerçekleştirilen törende; sekiz Fakülte, iki Meslek Yüksekokulu ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsünden mezun olan yaklaşık iki bin öğrenci kep attı ve üniversitemizin ulaştığı toplam mezun sayısı 37 bine ulaştı.

İKÜ 2024 Mezuniyet Balosu

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) 2024 Mezuniyet Balosu'na, 1 Temmuz Pazartesi günü Portaxe Baltalimanı ev sahipliği yaptı. Mütevelli Heyet & İKÜMED Başkanımız Dr. Bahar Akıngüç Günver, Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız ile Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil ve İKÜMED Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen baloda, mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından mezunlarımız DJ performansı ile doyasıya eğlendi.

Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil, RESLOG Türkiye Projesi Kapsamında Eğitim Verdi

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil'in yönetiminde, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen RESLOG Türkiye Projesi kapsamında yeni bir eğitim verildi. Mersinli tarım ve gıda sektörü temsilcilerini AB Yeşil Mutabakatına uyum sürecine hazırlamak amacıyla gerçekleştirilen eğitime, MTSO Atölye 1886 ev sahipliği yaptı.