Tasarım Fabrikası Tanıtım Faaliyetlerine Başladı

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından Yaratıcı Endüstriler Mali Destek Programı kapsamında kurulan Tasarım Fabrikası, 22 Nisan 2022 Cuma günü İstanbul Kültür Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Bahar Akıngüç Günver ve İKÜ Rektörünün de katılımıyla düzenlenen proje tanıtım toplantısıyla dekanlarımıza anlatıldı.

Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Esra Bostancıoğlu, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Üstünipek, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici, Mütevelli Heyet Danışmanı Ender Rıza Ekici, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mehmet Yücesan, Yazılım Geliştirme ve İnovasyon Müdürü Ahmet Gökhan Uluçay ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emre Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Proje Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gabriela Oana Olaru hayata geçirilen projenin detaylarını aktardı.

Dr. Öğr. Üyesi Gabriela Oana Olaru’nun yapmış olduğu sunum sonrasında; projenin genel hedeflerinin yanı sıra akademisyenlerden oluşması planlanan danışma kurulunun yapısı, akademik temsilcilerin belirlenmesi ve görevlendirilmesi gibi konular konuşuldu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/10/2023 - 11:20