Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil "Zirvedeki Kadınlar" E-Söyleşisinin Konuğu Oldu

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil, İşte Kadın Derneği'nin Zirvedeki Kadınlar başlıklı e-söyleşi dizisinin konuğu oldu. Instagram üzerinden canlı yayınlanan söyleşide Prof.Dr. Tiftikçigil, Dernek ve Üniversite arasında gerçekleşecek kısa ve orta vadeli projeler hakkında bilgi verdi. İşte Kadın Derneği Yönetim Kurulu Sekreteri Yasemin Özkul Aydın'ın moderatörlüğünde yapılan söyleşide İKÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Burcu Yavuz Tiftikçigil; akademik kariyer yolculuğu, sürdürülebilirlik, kalkınma, yükseköğretimde kadın akademisyenlerin güçlendirilmesi, gençlere liderlik başlıklarında gözlem ve deneyimlerini paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 08/02/2024 - 21:57