“Öğretmene Değer, Hayata Değer” Sempozyumu

İKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı (V) Prof. Dr. Özge Hacıfazlıoğlu ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Toran, İstanbul Avcılar Kaymakamlığı ve Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2-3 Mayıs’ta düzenlenen “Öğretmene Değer, Hayata Değer” başlıklı sempozyuma katıldılar.

İstanbul Avcılar Kaymakamlığı ve Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2-3 Mayıs’ta düzenlenen “ Öğretmene Değer, Hayata Değer ” başlıklı sempozyuma, Eğitim Fakültesi Dekanı (V) Prof. Dr. Özge Hacıfazlıoğlu ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Toran ana konuşmacı olarak katıldılar.

“Öğretmene Değer, Hayata Değer” SempozyumuProf. Dr. Özge Hacıfazlıoğlu, “Günümüz Öğretmenlerinin Toplumdaki Rolü ve Saygınlığı” başlıklı sunumunu yapmasının yanı sıra “Öğretmenlerin Sorunları” başlıklı panelin de moderatörlüğünü yaptı. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Toran ise “Eğitim Fakültelerinde Öğretmen Eğitimi” başlıklı sunumunu gerçekleştirerek sempozyum katılımcılarının sorularını yanıtladı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 28/05/2018 - 10:46